stalno u pokretu

< KnjigeKen Adams

Probudite genija u Vašem detetu


Iza pretencioznog naslova nalazi se niz korisnih uputstava kako uvoditi različite veštine u odgoj deteta (razaznavanje boja, učenje reči, brojanje, crtanje, razumevanje apstraktnih principa, priprema za čitanje…) sve razvrstano po uzrastima. Takođe sadrži i više tekstova o principima učenja.

Knjiga je ok, izdanje koje sam čitao (Esotheria 2010) je vrlo loše - prevod bukvalan, tekst nije prošao lekturu i izgleda kao da nije prošao ni drugo čitanje?! Rečenice se iznenada završavaju bez tačke, pojavljuju se neke umetnute rečenice bez mnogo smisla, kao da su pravo u štampu pustili neku radnu verziju prevoda…


Slične knjige


28. 02. 2015. vaspitanje dece
Heidi Murkoff
What to Expect - the First Year


[ vreme čitanja: ~ 1 min. ]

09. 05. 2016. vaspitanje dece
Bunmi Laditan
Toddlers Are A**holes: It's Not Your Fault


[ vreme čitanja: ~ 1 min. ]

08. 06. 2016. vaspitanje dece
Steve Biddulph
Tajna srećne dece


[ vreme čitanja: ~ 1 min. ]

06. 04. 2018. vaspitanje dece
Ian Grant
Kako vaspitati sjajne dečake

Vrlo personalizovano (lično), anegdotsko iskustvo koje autor crpi iz svoje brojne porodice (četiri sina i njihova deca) koje bez naročite distance, upakovano u sopstveni sistem vrednosti, pokušava da uopšti i učini korisnim drugima.
[ vreme čitanja: ~ 1 min. ]

Ovaj sajt ne sadrži first party kukije i druge mehanizme za aktivno praćenje poseta/ponašanja (facebook, google analytics, itd...). Na nekim stranicama se nalaze embedovani youtube video klipovi i google mape koji učitavaju svoje kukije.